Защо с нас

Удобство и професионализъм

Самата мисъл, че някой ще бръкне в очите ти е подлудяваща. Ние напълно го разбираме! През годините сме открили пътя да направим процеса възможно най-лек. За най-притеснените пациенти ние разполагаме с приятна анестезия, ефективни капки упойка, лазери следящи окото (тракерни системи), устройство, което няма да Ви позволи да мигате по време на процедурата (може да Ви хванем ръката по време на процедурата, ако желаете). Устроени за Ваш комфорт стаите в клиниката Ви осигуряват уединение и са декорирани с вкус, което осигурява възможно най-голям комфорт и спокойствие за всеки пациент. Те са модерно обзаведени с две легла, самостоятелен санитарен възел – баня и тоалетна, LCD телевизор, сателитна телевизия, стационарен телефон, безжичен интернет достъп, болнична повиквателна система за контакт с медицинския персонал, климатик, нощни шкафчета. Тъй като ние се гордеем с това, което правим, бихме могли, да позволим на Ваш близък да наблюдава процедурата, с Ваше разрешение.

Безопасност и Резултати

На първо място нека не забравяме, това което ние можем да направим за Вас: да имате най-добрите зрителни резултати по най-безопасния начин. Нашата клиника предлага най-съвременната възможна лазерна корекция! На уебсайта ни е споделена подробна научна информация, която потвърждава безопасността и ефикасността на модерния Femto-LASIK (Фемто-Лазик; Фемто-Лейзик), както и на другите FDA-одобрени лазерни процедури PRK, LASEK, Epi-LASIK. Тъй като някои пациенти не са най-подходящите кандидати за лазерна корекция на зрението, ние можем да предложим други процедури, които елиминират нуждата от очила – вграждане на факични или мултифокални лещи.

"Консервативен тип" грижа за пациента

Ние се отнасяме към нашите пациенти като хора с достойнство, а не като добитък! Може стилът ни да изглежда "старомоден" във времената на агресивни корпоративни лазерни клиники, но нашите пациенти изглежда оценят по-специалното ни персонално отношение към тях. Ние предпочитаме лично да осигурим чувството на домашен уют у пациентите в клиниката. Може да сравните стандарта на грижа в другите лазерни центрове. Ако една лазерна клиника има няколко клона или много лекари (напр. както в Турция), сигурни ли сте, че знаете кой ще се грижи за Вас след процедурата, а кой я е извършил и ще можете ли постфактум да се свържете с него? Ние сме сплотен лекарски екип и винаги ние преглеждаме пациентите си след лазерна корекция в клиниката, което би трябвало да е стандарт за всеки доктор.

Luxor Team

Високи стандарти

Mel-90

Сферата на лазерната корекция на зрението е конкурентна. Въпреки това, ние възприемаме нашите колеги като лекари, а не като конкуренция. Ако поискате от нас да Ви препоръчаме друг очен лекар, ние може да Ви насочим. Основано на нашия дългогодишен стремеж към усъвършенстване, очната ни практика не се вмества в просто копие на стандартна клиника. Докато лазерните ни устройства са разположени в ултрамодерна сграда, начинът по който се грижим за пациентите си съдържа ценностите от минало и може да бъде считан за "старомоден".

Последни кампании
Diabetic retinopathyПРОФИЛАКТИЧНИ ОЧНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ДИАБЕТНА РЕТИНОПАТИЯ

8 Ноември, 2021

Последни събития
Diabetic retinopathyНОВО ПОКОЛЕНИЕ ВЪТРЕОЧНА ЛЕЩА В БЪЛГАРИЯ

16 Април, 2022