Цени и финансиране

Процедури

Бурното развитие на офталмологията през последните десетилетия дава възможност на съвременния човек да отговаря на все по-динамичния начин на живот, като отстрани зависимостта си от очила и контактни лещи. Все повече хора избират този път на "независимост", след подлагане на подходящата за тях очна процедура.

* При факични и многофокусни лещи прегледът, може да бъде с направление по НЗОК

Терапевтична лазерна процедура

PTK

Лазерна процедура, която отстранява мътнини в предните отдели на роговицата.

Преглед: 200 лв.

Custom CRS-Master лазерна процедура

PRK, LASEK, Epi-LASIK

Повърхностна лазерна процедура, при която след отстраняване на роговичния епител се премахват диоптрите с ексимерен лазер по предварително изготвен индивидуален план на лечение.

Преглед: 200 лв.

Custom CRS-Master лазерна процедура

Femto-LASIK

Лазерна процедура, която комбинира действието на два лазера - фемтосекунден и ексимерен за премахване на диоптри без отстраняване на роговичния епител по предварително изготвен индивидуален план на лечение.

Преглед: 200 лв.

Факична леща

Вътреочна леща, която коригира големи диоптри при млади пациенти.

Преглед: 100 лв.

Факична торична леща

Вътреочна леща, която коригира големи диоптри и роговичен астигматизъм при млади пациенти.

Преглед: 100 лв.

Фако Мултифокална леща

Високотехнологична вътреочна леща, която е подходяща за пациенти с възрастово далекогледство (пресбиопия). Осигурява ясно зрение на близко, средно и далечно разстояние.

Преглед: 100 лв.

Фако Мултифокална торична леща

Високотехнологична вътреочна леща, която е подходяща за пациенти с възрастово далекогледство (пресбиопия). Осигурява ясно зрение на близко, средно и далечно разстояние, с корекция на роговичен астигматизъм.

Преглед: 100 лв.

Финансиране

TBI Banner

Очна болница "Луксор" в партньорство с една от най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки - TBI Bank, Ви подкрепяме и Ви даваме възможност да постигнете целите и мечтите си.

Може да заплатите избраните от Вас медицински услуги, използвайки възможностите за кредитиране на TBI Bank.

С три бързи стъпки, вие попълвате исканата информация и подавате заявка за одобрение на кредит, след което с Вас ще се свърже кредитен консултант.

Заявката може да бъде попълнена и на място, в Очна болница и медицински център "Луксор", с помоща на нашите регистратори.

Качественото и бързо обслужване и Вашата удовлетвореност са важни за нас и нашите партньори от TBI Bank.